ISHOF представя Петър Стойчев. „Суперменът“ във водата

ISHOF  представя Петър Стойчев. „Суперменът“ във водата
User Rating: 0 (0 votes)
Peter_Etoich1

ISHOF (International Swimming Hall of Fame – Международната плувна зала на славата) публикува презентирането на Петър Стойчев, един от 10-те избрани спортисти за 2018г от всички плувни спортове.
54-тото издание на ISHOF ще се проведе във Форт Лодърдейл, 18 – 20 май 2018 г.
„Универсалността на Стойчев в открито плуване е безпрецедентна. Супермен във водата той успя да прекоси големи канали и да плува в екстремни условия с температури на водата от 2 до 32 градуса. Той беше първият плувец, който прекоси Ламанша под седемдесет минути.
Някогашното момче от Родопите трудно можеше да мечтае тогава, че ще се състезава на четири олимпийски игри и ще се превърне в един от най-големите плувци в открити води в историята.“
Събитието ще протече в три дни. Основната церемония ще бъде на 19-ти май от 18ч. В третия ден – благотворителна компания за борба с рака.
Петър Стойчев ще има възможност да подреди собствен кът в Залата на славата, в което със сигурност ще бъде поставено българското знаме и символите на БФПС.
Петър Стойчев не спира до тук с прославянето на България – следващото предизвикателство са водите на Антарктида!!!
вижте публикацията с презентирането на Петър Стойчев на страниците на ISHOF  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>