5-те железни правила на Желязната лейди

Катинка Хошу или пътят към успеха

5-те железни правила на Желязната лейди
User Rating: 5.6 (5 votes)

фото: glamouronline.hu

Желязната лейди, Катинка Хошу, в момента е една от най-добрите плувкини в целия свят. Състезава се в множество състезания от висок ранг и винаги показва чудесни резултати. Психиката на Катинка е силна, колкото и тялото й, тя никога не прави компромиси и живее, ръководейки се от своя девиз: ”Упоритата работа винаги се отплаща”. Това мото е отразено в нейните пет железни правила:

  1. Преди всяка тренировка задължително спирам за момент преди да скоча във водата и си припомням какви са задачите и какво трябва да правя в тренировката, за да се приближа с една крачка повече към изпълнението им.
  2. Започна ли тренировката, се придържам към твърдата политика „без компромиси”. Не правя никакви компромиси и оправдания. Правя каквото трябва да се направи и не очаквам някой друг около мен да прави компромиси.
  3. Цялата ми кариера е построена върху идеята да не се страхувам да избирам по-трудния път, когато имам избор. Нищо лесно никога не си е заслужавало да бъде направено.
  4. Никога не съм търсила възможности, които гарантират успеха. Интересуват ме възможностите, в които съществуват шансове да се проваля, защото провалът е пътят към успеха.
  5. Упоритата работа винаги се отплаща. Не е задължително това да се случи точно в момента, в който на вас ви се иска, но упоритият труд никога не отива напразно, той задължително ще ви се отплати.
източник: arenawaterinstinct

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>