Фелпс с най-добро време на 200м съчетано плуване на Зимното национално първенство на Щатите

2015 AT&T Winter National Championships, 3-5 декември 2015

Фелпс с най-добро време на 200м съчетано плуване на Зимното национално първенство на Щатите
User Rating: 5.7 (1 votes)

В първия ден на Зимното национално първенство на Щатите (2015 AT&T Winter National Championships 3-5 декември 2015), на което състезателите могат да покриват нормативи за Игрите в Рио 2016, Майкъл Фелпс води с 1:57.61 на 200м съчетано плуване пред Калиш Чейз с 1:58.77.
Юлия Ефимова и Брея Ларсън най-вероятно са плували бруст в дисциплината 50 св.ст. в сериите, съответно с  31.18 и 31.27, и са заели последните две позиции в класирането (87 и 88-мо място).
Анти допинговата агенция на Щатите  (USADA) предупреждава всички участници в състезанието, че всеки един от тях може да бъде тестван за допинг по време на първенството, независимо дали е пълнолетен. При непълнолетните това става в присъствието на настойник или негов представител. Обръща се специално внимание върху препаратите за кашлица и настинка, които могат да съдържат забранени компоненти.

 

1 Comment

  1. Румен Атанасов  /  05.12.2015, 8:49 Reply

    Г-н Главен редакторе.Ужасен съм от премахването на моята плаха забележка по повод вашата статия.Защо така?С какво навляках гнева ви?Да не би да не съм прав за начина на получаване на визи на американците за Риу ?Цензурирането не е най-добрия начин за признаване на грешките.Сега остава отново да премахнете банера на сайта ми.Можете да сложете ня негово място този на Придворния сайт.С колебаещо се надолу уважение Румен Атанасов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>