Юлия Ефимова: организирам нов професионалн отбор, продавам олимпийското BMW

Юлия Ефимова: организирам нов професионалн отбор, продавам олимпийското BMW
User Rating: 5.9 (1 votes)
фото: allsportinfo.ru

Юлия Ефимова продава „олимпийското BMW X4″ получено като подарък за двете сребра от Рио от „Фонда за поддръжка на олимпийците“. Идеята е да събере средства за покупка на жилище в Москва. Ефимова съобщава, че е искрено благодарна за големия подарък, но в живота и в кариерата й настъпват големи промени – тя се завръща в Русия, организира професионален отбор, която ще прави лагери и участва в състезания по цял свят. Жилището в Москва ще бъде основен център на Efimova Team.
Ефимова обещава, че ако BMW-то се продаде до 23-26 септември, ще направи лична компания на новия владелец (на мястото на навигатора) при първия пробег с колата :)

Да припопним, че на Ефимова месеци преди Олимпиадата беше забранено да тренира и се подготвя в досегашния й клуб при Дейв Сало в Щатите. В Рио, въпреки нападките и освиркванията по време на стартовете си, тя доказа и показа на всички, че притежава силна воля и здрава психика. Ето че сега гледа към бъдещето с не по-малък оптимизъм и взима нещата в свои ръце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>