Юлиян Костов: визуализиране, закон на привличането и здрава работа сбъдват всяка мечта!

Юлиян Костов: визуализиране, закон на привличането и здрава работа сбъдват всяка мечта!
User Rating: 5.7 (1 votes)
фото: monitor.bg

Julian KostovРоден във Варна, завършва Испанска гимназия, започва да плува на 10г. и чак на 15г. става медалист, а след това и 10-кратен шампион на България за възрастовите групи, специализира в кроула, бътерфлая и съчетаното плуване. По-късно заминава за Холандия, където учи бизнес мениджмънт и тренира в много добър клуб, но се отказва от плуването, за да се посвети на новата си кариера – актьорското майсторство. Винаги е искал да стане световна звезда в плуването, но осъзнава, че няма големи шансове за това, и поради тази причина пробва с новото си амплоа – актьорството. Мести се в Лондон. В началото се издържа като учител по плуване на малки деца и реклами.  Приет е като актьор в Лондонския младежки театър, след като пробива измежду 5300 души кандидати на кастинга. Мечтае да направи кариера в Холивуд.
Юлиан Костов е снимал с големи имена. Последното  му участие е в новия американски библейски епос „Бен Хур“ с Морган Фрийман, който ще е в кината това лято. Но истински пробив в голямото кино осъществява в главната роля на британския драматичен филм по истинска история от Втората световна война „Another Mother’s Son“ в партньорство със  Джон Хана и Джени Сийгрув. / pluvane.net

Последната публикация на Юлиян Костов, в която той разказва за себе си, можете да прочетете в:

Научете се да казвате НЕ на Доброто, за да кажете ДА на Най-доброто/ www.edna.bg

Тук ще ви предложим част от нея, в която Бившият шампион в плуването от Варна синтезира формулата за личен успех:

Какво научих след всичко, което ми се случи:

1. Противно на българската поговорка “Като те гонят – бягай, като ти дават – взимай”, мисля, че човек винаги трябва да си знае стойността и посоката, в която върви и да не действа така пасивно, както народопсихологията ни учи.

2. Винаги имаш избор! Независимо какви са обстоятелствата, винаги има лесен и труден път и обикновено по-трудният е този, за който вътрешно знаем, че трябва да изберем.

3. Друга национална черта е синдромът “Защо все на мен?!” Промяна в животите ни става само тогава, когато започнем да правим в нас промените, които искаме да видим у останалите.

4. АЗ заслужавам всичко хубаво, което ми се случва и повече! И когато казвам АЗ, имам предвид всеки! Защото съм убеден, че всеки, независимо дали човек е роден във Варна, Филипините, Бруклин или Ботсвана, той има потенциала да бъде това, което най-невероятните му мечти му показват. Защото не ни е дадена възможността да мечтаем по-високо отколкото можем да постигнем! Затова нека мечтаем на едро, да работим здраво без оплаквания и завист и да постигаме дори повече от очакваното.

5. Още един мит – щом не е правено, значи е невъзможно. Глупости! Нека се превърнем в пионери, иноватори, изследователи. Да се проваляме, да се изправяме, за да паднем пак и пак, докато не променим съдбите си и не станем героите на живота си! Да разкрием собствената си легенда. Да покажем, че имаме единен народен идеал – че за българите няма невъзможни върхове!

6. Визуализиране, закон на привличането и здрава работа сбъдват всяка мечта. Към края на 2014 написах на един лист, малко като поръчка в ресторант, какво искам да ми се случи след 3 месеца, 6 месеца и година в кариерен план. Една година по-късно погледнах листа и се удивих. Бях изпълнил всичко от едногодишния си план, а си спомням, че когато го писах, си мислех, че е невъзможно да стане толкова бързо и се изхвърлям. И все пак душевно бях убеден, че ще се случи и ето сега един красноречив пример за триумфа на вътрешния глас върху рационалното.

7. Безупречна вяра в себе си, вкоренена дълбоко в душата ни, е пътят към по-добър живот. Нека не се бърка с това да се мислим за ‘Голямата Работа’ или пък с това че сме нещо повече от другите или че са ни длъжни. Не. Вярата, че сме равни и че сме способни да постигнем всичко, което помислим. Да вдъхновяваме, да усмихваме околните и да водим с примера си. И давайте! На другите и на себе си! И бъдете благодарни, за всяко изпитание и награда, която животът ви изпрати.

Повече за Юлиян Костов научете в сайта му

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>