Фелпс и Алисън Шмит – кой продължава към Токио 2020 ?

Фелпс и Алисън Шмит – кой продължава към Токио 2020 ?
User Rating: 0 (0 votes)

Майкъл Фелпс пусна снимка с Алисън Шмит във фейсбук страницата си, с която уточнява, че не той, а Алисън се връща в басейна и се готви за Токио 2020г. Интересното е че в коментарите към публикацията много не се споменава Алисън Шмит, към която Фелпс явно иска да насочи вниманието си. Феновете му продължават да го призовават да вземе участие и в следващите ОИ в Токио 2020, поне в щафетите. Никой не вярва да е прекратил плувната си кариера завинаги, напротив, подозират го в тайна подготовка.

Двамата с Алисън Шмит бяха партньори и тренираха заедно при Боб Бауман. След среброто и златото си от щафетите 4х100 и 4х200 в Рио, Алисън Шмит не се е появявала в официални състезания с националния отбор, но не е напускала и басейна. Още повече, през 2017г е тествана вече три пъти за допинг, което е категоричен показател, че не спира кариерата си в плуването. Според нейния треньор Боб Бауман в момента тя не прави сериозни тренировки. Шмит се занимава с въпроси за психичното здраве – използвайки личната си битка с депресията като платформа за подпомагане на другите. Продължава своето образование и следващата й цел е получаване на магистърска степен по Социални науки.

 
източник: tokyodailynews

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>