Рута Мейлутите и Джон Руд: шестте неща, които момичетата правят по-добре в басейна!

Малко на шега, но знае ли се :)

Рута Мейлутите и Джон Руд: шестте неща, които момичетата правят по-добре в басейна!
User Rating: 0 (0 votes)

Олимпийската шампионка на 100м бруст Рута Мейлутите и Джон Руд, нейният треньор, наливат масло в огъня, разсъждавайки на тема какво момичетата правят по-добре от момчетата в басейна.

Според Джон Руд

1. Момичетата са по-организирани!
RUTA thesundaytimes.co.uk

фото: thesundaytimes.co

Ако някой си е забравил екипировката, то това са момчетата! Ако някой закъснява за тренировка – това обикновено са момчетата. Момичетата действително балансират живота си по-добре от момчетата, особено когато става въпрос за училището или университета.

2. Момичетата се трудят по-усърдно!

Момичетата работят по-усърдно за по-дълго време, с малка почивка. Би могло да се каже, че са нещо като същества с издържлива сърдечно-съдова система. Момчетата разчитат на силата и мощността, докато момичетата зависят от аеробната сила и сърдечно-съдовите възможности, така че когато опре до по-големи тренировки с повече метри и висока интензивност, момичетата клонят към това, да продължат малко по-дълго от момчетата.

3. Момичетата могат да надритат момчетата!

Много често момичетата надритват момчетата по време на упражненията за ритане. Наистина,  балансът се възстановява, когато трябва да се плува бързо, момчетата клонят към това да бият момичетата защото те все пак са по-бързи и мускулисти, но когато става въпрос за ритане, момичетата често надритват момчетата.

фото: delfi.lt

фото: delfi.lt

4. Момичетата имат по-добра техника!

Момичетата са по-фокусирани върху техниката и изпълняването на перфектното загребване. Момчетата са склонни да блъскат повече, нещо като „аха, това ще свърши работа“.

и Рута…

5. Момичетата внимават повече с какво се хранят!

Момчетата много не ги е грижа какво ядат, те са напълно щастливи да се тъпчат с бургери и пици всеки ден!

6. Момичетата изглеждат по-добре!

Момичетата внимават за това, какъв бански слагат и как изглеждат. Въпреки трудните възможности за тази цел, ние изглеждаме добре през повечето време. Смятам, че когато има момичета в отбора, това кара момчетата да тренират по-упорито и да изглеждат по-добре. Нашето влияние е ползотворно. :)

(Да не забравите да отбележите, че казаното е просто закачка)

 източник: arenawaterinstinct

фото: theapricity

фото: theapricity

 
Със сигурност дискусията може да се продължи, затова ви предлагаме да споделите вашите наблюдения по въпроса в коментарите по-долу или във фейсбук групата ни, та да няма недооценени :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>