Плувен маратон – Гребната база в град Пловдив

Плувен маратон – Гребната база в град Пловдив
User Rating: 0 (0 votes)
Мултиспорт Предизвикателството България е организацията, под чиято егида на 25 август 2013г. в Пловдив ще се проведе Плувен маратон в Гребната база в Пловдив.

За организаторите спортното събитие няма да бъде състезание, защото за тях е важен олимпийският принцип. В събитието могат да се включат хора от всякакъв пол и възраст. Дистанциите са 3км. и 1км. Таксата е 5лв., а тя включва книжка на Мултиспорт (като в края на участието, в нея ще се отбележи полученият брой точки според изминатата дистанция), както и сертификат за участие. Записването започва в 08:30, а началният старт ще бъде обявен в 10:00.
За повече информация посетете страницата на събитието.

Целта на Мултиспорт Предизвикателството България е участието в ралзлични спортни мероприятия. Идеята е да се създаде общ календар, в който всеки любител на спорта да открие събитие по свой вкус и възможност. За всяко участие в дадено събитие да се присъждат определен брой точки (в зависимост от трудността), които да се събират и представят за различни награди. Желанието е да се да обединят различните спортове, да се предоставят възможности и да се насърчат всички да опитат различни предизвикателства, спортове, дистанции и дисциплини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>