Панагюрци гладни за успехи в плуването!

Панагюрци гладни за успехи в плуването!
User Rating: 5.8 (1 votes)

Панагюрци с стартират огромна воля за утвърждаване и развитие в плуването. Вече преминаха първа битка в плувния турнир „Шампион“ в Пазарджик успешно и с още по-голямо настървение продължават нататък. Успех на Димитър Аврамов, Екатерина Радивчева и техните възпитаници!
„Някои хора ме отписаха, но смятам да правя шампиони“ – Димитър Аврамов, отдал близо 50 години на треньорството и сега треньор в новосъздадения ПК „Каменград“. „Работим с хъс и сърце. Екатерина Радивчева е моя бивша състезателка, тя е изключителен работохолик“. В клуба плуват 40 деца, амбицирани да станат шампиони. Плуването в Панагюрище е на път да се превърне в хитов спорт. Довчерашнят пенсионер Аврамов е гладен за нови успехи. Девизът на клуба: „Плуването – втори живот!“

Спортната база на ПК Каменград: 

aquatec-bg.com

aquatec-bg.com

Закрит спортен плувен басейн с полуолимпийски размери (25×12.5 m). Басейнът е с преливен улей, облицован с порцеланови плочки. Има подводно осветление и озвучаване. Химичният състав на водата се следи и коригира автоматизирано.

Спортното оборудване включва: стартови блокчета, плувни коридори и анкери за закрепването им, сигнализация за фалстарт и обръщане по гръб, стълби, панели за обръщане, система за отчитане на спортните резултати.

Обхват на изпълнение: проектиране, доставка и монтаж на технологичното оборудване, всички инсталации, хидроизолация и облицовка на басейна. Доставено и монтирано е спортното оборудване, в съответствие с нормативните изисквания на FINA.

вижте още в zname.info

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>