Кандидатури за новия УС на БФПС – Кирил Асенов и Петър Стойчев

Кандидатури за новия УС на БФПС – Кирил Асенов и Петър Стойчев
User Rating: 0 (0 votes)
www.smolyandnes.com

www.smolyandnes.com

Кандидатът за президент на родната федерация по плуване Кирил Асенов заяви, че се надява на честна битка в предстоящия избор. Асенов ще е в екип с най-добрия ни плувец в открити води Петър Стойчев, който е кандидат за генерален секретар на федерацията.

„Първо съм сигурен, че той ще бъде много успешен генерален секретар. Смятам, че има качества да обедини всички хора в плувните спортове, може да бъде много добър мениджър. Всички причини са налице да го подкрепя и да бъда с него в тази битка. Надявам се тя да е честна. Надявам се, че качествата, които притежаваме ще са достатъчни, за да надградим над това, което е направено“

(вижте изявлението тук)

Според dailypress.bg, обаче:

„Разследване на МВР е установило, че големият пожар отпреди 2 месеца, който държа в напре­жение цял Смолян и заради който бе обявено бедствено положение в града, е умишлен и е дело на служители, работещи във фирма на местния общински съветник Кирил Асенов“ (подробно вижте тук)

Кой е Кирил Асенов? – предприемач в машиностроителната индустрия, координатор на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в Област Смолян, общински съветник.

фото: smolyandnes.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>