Кандидатури за новия УС на БФПС

Борис Божилов-Бруно, кандидат член за УС на БФПС от ПК "Омега-01" -София

Кандидатури за новия УС на БФПС
User Rating: 0 (0 votes)

фото: franceix.net

За да се получи по-обективно представяне, pluvane.net предоставя възможност на всички, издигащи кандидатури за новия УС на БФПС, да запознаят плувната общност със своите виждания, желания, цели, принципи и т.н., свързани с представата им за успешна работа на новия УС на БФПС.

Очакваме вашите предложения! (pluvane.net)

Правилник на УС на БФПС
Устав БФПС

Борис Божилов-Бруно

кандидат член за УС на БФПС от ПК „Омега-01″ -София

 

Драги читатели и колеги делегати на ОИ Събрание на БФПС, представям на вашето внимание 2 наредби (правилници), чрез които съм сигурен,че ще могат по правилно и точно в целта си да се разпределят и насочват средствата, като достигат максимално ясно и прегледно до добрите плувци и успешните клубове. Първата наредба е изцяло нова – „Наградна система“, тя със сигурност ще срещне отпор от хората, които обичат парите и може би ММС. Заработи ли, обаче, тя ще е силна инжекция за добрите плувци и успешните клубове и ще поспре така ужасното отказване на юношите и девойките след 16-17г. Тя не е свързана с някаква ужасно висока сума и би могла да се финансира успешно от евентуалния генерален спонсор. Дори и да тръгне тромаво, не в пълен мащаб и на етапи, тя в пълна степен ще изпълни моя основен принцип на работа: „Парите да стигат до плувците по максимално пряк, бърз и регламентиран начин“. Вторият текст е на практика промененият правилник за финансиране от ММС към клубовете. В момента това финансиране по думите на представители на ММС не работи, а се взема предвид броя участници на ДЛОП, но винаги и по всяко време, всеки (включително хората от ММС) се оглеждат в табличките и цифрите на клубовете – кой колко точки има, кой е по-голям и силен и кой трябва да е пръв и кой последен. В моя вариант намалsвам безсмислените коефициенти за отдалеченост и категория, добавям подкрепа на детските възрасти с нов коефициент и прибавям точки за спечелени медали, като по този начин вземам най-доброто от сегашната система с точкуването по точките от ФИНА (делени на 100) + повдигане на резултата при медалистите и отдалечаването му от среднистите. Добавям и малко признание на резултатите при ветераните регистрирани в клубовете. С две думи, плувната точка става „Цар и господар“ и влиянието на страничните (не плувни фактори) се ограничава.

Борис Божилов-Бруно, кандидат член за УС на БФПС от ПК „Омега-01″ -София.
 

Финансиране-ММС-точки

Наградна-система

Наградна-система
Финансиране-ММС-точки

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>