Защото таблетът не работи под водата!

Защото таблетът не работи под водата!
User Rating: 0 (0 votes)

Плувната индустрия обедини усилията си, за да вдъхнови семействата да разменят времето прекарано пред дигиталните устройства за време прекарано в плуване и  Любов към плуването.
В днешната цифрова ера семействата прекарват голяма част от времето си време пред екраните на своите устройства. Независимо дали децата играят с таблета си, татко е пред телевизора или мама онлайн, никога не сме били по-свързани със света по интернет, но за сметка на това са прекъснати вътрешно-семейните връзки.

Swim England и други девет партньори стартираха кампания за насърчаване на хората да захвърлят дигиталните си устройства и да се върнат към общите семейни забавления в най-близкия басейн с клипа „Защото тяхната конзола не работи под вода“.

Плуването заедно, дори само веднъж седмично, създава ценна възможност за пълноценно прекарано семейно време, да си активен и да взаимодействаш отново с реалния свят. Плувният басейн е едно от малкото места, където можете напълно да избягате от цифровия свят в сравнение с други семейни дейности.

„Постоянното остави си таблета беше нормално ежедневие в нашето семейство“ – казва Джеф Робъртс, баща на осемгодишния Етийн и петгодишната Исла. „Да имаме шанса да прекараме няколко часа всяка седмица заедно в басейна, не само означаваше, че сме по-активни като семейство, но и че имаме възможността да прекараме повече качествено време заедно и най-вече да се забавляваме“.
Джеф не е единственият, който смята, че цифровата ера може да бъде в ущърб на връзката като семейство. Джейн Никърсън, главен изпълнителен директор на Swim England, казва: „Когато семействата са заедно, те прекарват голяма част от времето си в гледане на телевизия или с таблети и други подобни устройства в ръка, всеки сам за себе си, поотделно, вместо да правят нещо наистина заедно. Ние призоваваме майки, татковци, деца, баби и дядовци да отидат до най-близкия басейн и преоткрият удоволствието от това да са заедно“.
Независимо дали сте напълно начинаещ или опитен плувец, спортът е полезен за всички.

източник: swimming.org

Save

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>