Забранените плувни състезателни костюми ARENA POWERSKIN Carbon-Pro

Забранените плувни състезателни костюми  ARENA POWERSKIN Carbon-Pro
User Rating: 5.1 (2 votes)

image: swimswam

В публикация от 5 май 2013г. в официалния сайт на ARENA се заявява, че по време на проверките за контрол на качеството се установяват аномалии в  някои POWERSKIN Carbon-Pro плувни костюми, което променя пропускливостта на банските костюми и ги прави несъответстващи на правилата на ФИНА.

Вече има официална реакция от страна USA Swim, (по информация на ZwemZa), например, която след консултация с ФИНА , управителното тяло на  Международната федерация по плуване, приема решение да позволи употребата на състезателните плувни костюми Arena Carbon Pro до 2 юни 2013г.

Този преходен период се допуска, за да може състезателите да осъществят безпрепятствено планираните в най-близко време състезания от календара.

Забранените костюми с кодове на FINA: AR220993, AR220994, AR141364, ще може да се използват на състезания до полунощ на 2 юни 2013г. От полунощ на 3 юни 2013г. в състезания под егидата на USA Swimming състезателите трябва да използват одобрени от FINA костюми.

До 2 юни времената, постигнати на състезания, ще бъдат зачитани от USA Swimming, но няма да се приемат като рекорди от FINA, включително и световни рекорди.

Хубавата новина е, че има възможност за връщане и подмяна на закупените  плувни състезателни костюми Arena Carbon Pro. За повече информация посетете web страницата http://support.arenapowerskin.com/faq.php., където ще разберете, как да се осъществи това.

Tags:

1 Comment

  1. oakley sonnenbrillen herren  /  13.06.2013, 6:57 Reply

    Real nice ! Many thanks !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>