Допинг наказания или защо е добре да участваме в плувни форуми от висок клас

Допинг наказания или защо е добре да участваме в плувни форуми от висок клас
User Rating: 0 (0 votes)

сн.: endocrineweb com

Нелицеприятната истина за тъмната част от спорта, за която никой не иска да се чува, говори и пише. Добрата новина – все пак контрол има. Вече и наказвани!

Защо е добре да участваме във форуми от висок клас? Заглавието не е сложено случайно – гаранцията да се осъществи допинг контрол на такива състезания е доста голяма и тази екстра служи най-малкото като превантивна мярка за състезатели, треньори, федерация. Но е факт, че понякога такъв контрол се осъществява и  на ДЛОП.

Сега възниква необходимост да се преровят наново всички протоколи с резултати в търсене на други случаи (дано няма такива все пак), защото официално съобщение от БФПС по случаите няма. Но поне протоколите с резултатите са качени с поправките.

Калоян Здравков Николов във Facebook:“Дълго пазената тайна май излезе наяве?!? Защо не се огледате по първенствата на малките какви ситуации се получават…. Спринцовки в тоалетните,… неизвестни капсули….,кармолиса се пие повече от вода…, още да изреждам ли??? А като станат на по 15-16 години вече сме на още по-високо ниво…“.

СТАРША 50 28 – 3072017 JUNIOR BALKAN GAMES SOFIA 2017 SOFIA, 6 – 7/5/2017


1 2 3 4 5 6
7 8

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>