ВЪПРОСИ относно Решения на УС на БФПС във връзка с резултатите от ЗАМОРАТА

ВЪПРОСИ относно Решения на УС на БФПС във връзка с резултатите от ЗАМОРАТА
User Rating: 5.7 (3 votes)

bulswimlogoРешения на УС на БФПС относно резултатите от ЗАМОРАТА:

По жалба на СКПС „Добруджа”, предложение на ПК „Чепинец” и становище на главния съдия Велислав Цеков, относно турнир „Замората” 2015, на извънредно заседание Управителният съвет на БФПС взе следните решения:

1. Възлага на оператора на електронно-измервателната техника (ЕИТ) и организатора на състезанието ПК „Левски” в лицето на г-н Красимир Туманов, да извършат проверка на резултатите запаметени в системата. При несъответствие между ЕИТ и протокола, за официални ще бъдат приети резултатите от електронно-измервателната система.

2. Възлага на Техническия комитет по плуване на БФПС да изработи критерии за провеждане на турнири от Вътрешния календар на федерацията.

Въпроси, свързани с решенията на БФПС:

 1. Тези решения означават ли, че работата на измервателната уредба се приема за изрядна

2. По какви критерии са се провеждали досега турнирите от Вътрешния календар?
3. Засичането със стоп-бутон смята ли се за измерване с електронно измервателна уредба, както е в правилника?
4. След като имаме ръчно засичане в двата крайни коридора, това означава ли, че предварително е прието евентуалните рекорди на плуващите там да НЕ бъдат признати?

 

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>