Антъни Иванов, Любомир Епитропов и Здравко Баблаков под погледа на Ланс Асти

Антъни Иванов, Любомир Епитропов и Здравко Баблаков под погледа на Ланс Асти
User Rating: 0 (0 votes)

https://www.borbabg.com

Американски треньор по плуване бе във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, за да покани Антъни Иванов да учи и тренира в град Ноксвил. Специалистът работи в университета „Тенеси“, който разполага с три 50-метрови басейна (два закрити и един открит), фитнес зали, възстановителен център.

„Ланс Асти предложи двугодишнен тренировъчен план за подготовката на Антъни до Олимпиадата в Токио. Американският треньор ни запозна и с условията, при които Иванов ще изпълнява високите тренировъчни изисквания, ако той избере този университет. Впечатляващи са и това е основната причина, поради която Антъни избира подготовката му за игрите да бъде в САЩ. Но кое от многото предложения ще предпочете Антъни, предстои да разберем през следващите няколко месеца. Ланс Асти прояви интерес и към друг плувец от Велико Търново – Любомир Епитропов, който на световното първенство за юноши в Индиана се класира на полуфиналите в дисциплината 200 метра бруст. С отлични впечатления американският треньор остана и от 15-годишният рекордьор в брустовите дисциплини Здравко Баблаков. Тук е мястото да се отбележи, че върховите рекордни постижения и успехи на Антъни Иванов през годините са в резултат на подготовката му в плувния басейн на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>